Livrare și retur

Livrarea
Comanda odată finalizată, va fi procesată spre livrare. Aceasta poate fi ridicată din București, de la sediul din Strada Spătarul Mihai, nr. 3 sau livrată la adresa selectată de dumneavoastră. Livrarea se va face prin firma de curierat cu care platforma www.ateliertingo.ro colaborează. Livrarea comenzii se efectuează prin curierat rapid, de luni până vineri, în termen de 2-5 zile lucrătoare din momentul aprobării comenzii. Termenul de livrare poate suferi modificări în funcție de sărbătorile legale. De asemenea, livrările pot suferi modificări și întârzieri în perioadele mai sus menționate în funcție de firma de curierat colaboratoare.

Costuri de transport
În cazul comenzilor cu o valoare de peste 200 de lei, transportul este gratuit. În cazul comenzilor cu o valoare de până în 200 de lei, transportul valorează 18 lei.

Retur
Pentru a fi eligibile pentru retur, produsele aferente comenzii trebuie să fie în condiția inițială, în pachetul original. În cazul în care produsele au suferit modificări din alte cauze decât cele din timpul livrării, aceste produse nu pot fi returnate.
Produsele care îndeplinesc politica de retur se pot returna în termen de 30 de zile de la efectuarea comenzii. Conform Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000, returnarea se poate face fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care trebuie suportate sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, precum costurile de transport.


Daune sau alte probleme
În cazul în care comanda dumneavoastră a suferit modificări sau daune în timpul livrării, contactați-ne cât mai repede posibil prin intermediul adresei de e-mail atelier.tingo@gmail.com sau la numerele de telefon (0748) 362 880 / (0751) 964 859 / (0742) 691 173.


Schimburi
Modalitatea optimă de a schimba un produs este de a returna produsul cumpărat și a efectua o nouă comandă.

Restituirea banilor
Odată ce comanda a ajuns la sediu și a fost inspectată, veți fi informat dacă returul a fost acceptat. Odată cu aprobarea returului, rambursarea sumei aferente comenzii se va face în termen de cel mult 30 de zile de la data returnării produselor.
Pentru a efectua returul, scrieți-ne un mail la adresa atelier.tingo@gmail.com

Scroll to Top